Start bouw “De Opkamer”

In maart 2023 wonnen wij de tender voor dit prachtige plan. TVA architecten ontwierp hiervoor in opdracht van BEMOG Projectontwikkeling 37 woningen op een inbreidingslocatie in Kamerik. Een duurzaam project waarbij alle woningen 0-op-de-meter worden en er ook veel aandacht is voor natuurinclusieve maatregelen.

Inmiddels is Kwakkenbos B.V. begonnen met de realisatie. We zijn nauw betrokken bij het bouwproces en zien uit naar het eindresultaat!

 

Wonen in een groene en duurzame wijk…

In de wijk Bloemendal in Barneveld heeft TVA architecten in opdracht van Woningstichting Barneveld 51 sociale huurappartementen ontworpen. De twee gebouwen op velden twee en drie liggen in een landschappelijke setting aan de zuidzijde van Bloemendal fase één. De appartementen zijn duurzaam en hebben allen een prachtig uitzicht. Op dit moment is TVA druk bezig met de uitwerking hiervan. Alweer een opgave om een mooi woonklimaat te creëren!

Aannemingsovereenkomst getekend

Afgelopen week is de aannemingsovereenkomst getekend door Wim Muller en Wim Muller voor de bouw van het crematorium in Oss. Het bestaande mortuarium van Van Lith Uitvaartzorg wordt uitgebreid met een aanbouw. Wij van TVA architecten mochten het ontwerp en de uitwerking verzorgen. Heel veel succes met de uitvoering!

Meer foto’s….

Vorige week hebben we de villa aan de Groene Grens in Veenendaal gedeeld, vandaag delen we weer een foto van een project waar we erg trots op zijn, de Ebro!

Alweer de één na laatste van zes gebouwen die wij mochten ontwerpen aan de Nieuwe Waterweg in Maassluis. De combinatie van transparante gevels en strakke witte kaders aan de waterzijde sluiten goed aan op de naastgelegen Neerlandia. Alle appartementen in dit vijf lagen hoge complex hebben een schitterend uitzicht op het water met de langsvarende schepen.

Een project waar wij met veel plezier aan gewerkt hebben.

Foto’s van opgeleverde projecten

Onze fotograaf heeft de afgelopen tijd weer een aantal opgeleverde projecten gefotografeerd. We zijn erg trots op de eindresultaten en delen de komende tijd graag een aantal foto’s.

Deze villa aan de Groene Grens in Veenendaal oriënteert zich volledig op het mooie landschap. Privacy, licht, structuur en maximaal uitzicht waren belangrijke thema’s bij dit ontwerp. Inmiddels is het huis verankerd in de groene omgeving en is zowel overdag als ’s avonds een plaatje!

Kijk voor meer foto’s op de projectpagina

Bureau excursie juli 2024

In juli zijn wij met het team van TVA twee dagen op excursie geweest. Per fiets hebben we de eerste dag, met prachtig weer, diverse projecten bekeken in Amsterdam en aansluitend Carré bezocht voor een optreden van Najib Amhali. De tweede dag hebben we ondanks de regen veel gezien van Leidsche Rijn en in Zeist. Deze dagen vormden een mooie afsluiting voor de bouwvak! De vakantie is inmiddels voorbij en sinds gisteren zijn wij als team weer compleet en gaan we enthousiast aan de slag met leuke projecten!

Bouwinspiratiedag 2024

Vandaag vindt voor de 9e keer de Bouw Inspiratiedag plaats. Op deze dag kunnen leerlingen van groep 7 en 8 afkomstig van basisscholen uit de regio Foodvalley via verschillende activiteiten kennis maken met de wereld van bouw, architectuur en techniek. Wij dragen hier graag ons steentje weer aan bij en ontvangen ook groepjes leerlingen om ze te leren omgaan met vormen en bekende bouwwerken.

Wonen op het Balkon in Maassluis deel 2: De Ebro

Wederom fantastisch wonen aan de Nieuwe Waterweg! TVA architecten heeft De Ebro ontworpen als het vijfde en ook het laagste gebouw in een reeks van vijf. Alle 32 appartementen zijn georiënteerd op het water en op de zon. Doordat het gebouw maximaal vijf lagen hoog mocht zijn, hebben alle woningen zicht op het water en op de langsvarende schepen.
De combinatie van transparante gevels en strakke witte kaders aan de waterzijde sluiten goed aan bij de Neerlandia. De Ebro is inmiddels opgeleverd!

Opdrachtgever: ontwikkelingscombinatie “Het Balkon van Maassluis” (BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en Maasdelta Groep)
Aannemer: Waal

Wonen op het Balkon in Maassluis deel 1: Neerlandia

Op een fantastische locatie aan de Nieuwe Waterweg in Maasluis heeft TVA architecten, in opdracht van ontwikkelingscombinatie “Het Balkon van Maassluis” (BPD en Maasdelta Groep) een zestal woontorens ontworpen. Het stedenbouwkundig plan “Het Balkon” is van Ashok Bhalotra (Kuiper Compagnons). Komende drie weken brengen we de laatste 3 woontorens in beeld (Neerlandia, Ebro en Het Baken). Vandaag aandacht voor de Neerlandia! Vanaf de woonkamer en het balkon hebben alle 76 appartementen uitzicht op het water en de langsvarende schepen richting de haven van Rotterdam. Je beleeft werkelijk 365 dagen een vakantiegevoel als je hier woont!

Opdrachtgever: ontwikkelingscombinatie “Het Balkon van Maassluis” (BPD en Maasdelta Groep)

Aannemer: Waal